3. desember 2006

God advent!!!

Ja, no er advent verkeleg her. Vi skriv 3. desember, og 1. søndag i advent. Adventskalendaren er blitt opna i tre dagar, men først i dag startar det nye kyrkjeåret. Godt nytt år, alle saman!!!

Her på bibelskulen har vi markert inngangen til advent med to adventskonsertar, ein på fredag i Songe Frikyrkje og ein no i kveld i Grimstad Kyrkje. Det var to MEKTIGE opplevingar! Kjempekjekt å synge for full sal. Vi har i heile haust øvd, to timar i veka, på eit klassisk stykke for kor, orgel og orkester, John Rutter sitt "Gloria".

I starten var vi alle ganske sikre på at det stykket var ganske uoppnåeleg for oss. Men dei to korlærarane våre, Ingrid Margrete og Kristin, motiverte og lærte oss stykket, og resultatet fekk publikum høyre til slutt på dei to nemnte konsertane. Kjempemoro!!!

Eg deltok òg i konserten som tekstlesar; ei kjekk oppleving. Stort å kunne lese opp Guds Ord for full sal!!!

Elles bestod konserten av korsang frå fire kor, BiG-koret, MoF-koret (linjekoret til Musikk og Formidling), Familiekoret frå IMI-huset og Kor X, i tillegg til solosang, eit stykke for fem messinginstrument, lesing av sjølvskriven tekst frå Gunstein, vår kjære linjelærar på VU, og diverse allsongar og lystenning. Konserten vart ei flott innleiing til advent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar